Rólam
Sztorim

A  karrierem 2007 nyarán  kezdődött Budapesten, ahol informatikát tanultam a Műszaki Egyetemen. Tanulmányaim után több itthoni cégnél megfordultam szoftverfejlesztőként. Végül 2020 tavaszán szóló karriert indítottam RZdesign néven.  

Korai kezdetek

A egész egy felkéréssel indult. Ismerősöm megkért, hogy tudnék-e neki egy névjegy-kártyát készíteni. Már láttam előtte sablon-okat PowerPoint-ban,  és nyomtatóm is akadt, gondoltam tehát minden adott. Hamar rá is vágtam: “Igen!”  Ez később bővült egy weboldal felkéréssel. A többi történelem.

WordPress

Már a kezdetektől fogva dolgoztam vele., volt lehetőségem mélyen elmerülni benne. Aztán céges karrierem alatt egyszer sem találkoztam vele (nem véletlen). Az újbóli találkozás, akkor jött el mikor megismertem az Elementor oldalkészítőt, ami elérte, hogy visszatérjek a jól bevált WordPress-hez.

Hogyan dolgozol?
Munkafolyamat
My workflow I always follow specific steps when I’m working on a design project. In this way I can keep everything organised and it creates moments to talk about the project with my clients.
Mit használsz?
Szoftverek

Projektjeimen törekszem, hogy mindig naprakész, frissített szoftvereket használjak.Annak tudatában teszem, hogy ügyfeleimnek a legjobb minőségben adjam át a végterméket.
Ezek az általam használt leggyakoribb platformok.

Visszatérő kérdések
GY.I.K

I often get asked the same questions. I’ve put the most common in this section.

Természeten! Azt gondolom ezzel ki us tűnök a tömegből. A szoftverek, amiket felhasználok nagyban megkönnyítik a szöveg, kép és más tartalmak szekezstését a felhasználók számára. Szinte bármit meg lehet változtatni.

A legtöbb projekt 130 ezer forinttól indul. és 600 ezer forintig is mehet attól függően, milyen kívánságok vannak dizájnban, és funkcionalitásban. 

Te.  Amit kifizettél, az a tiéd. Ha szeretnéd teljes adminisztrátori hozzáférést adok, és kitörölheted a hozzáférésemet.

Körülbelül egy hónap, de legtöbb esetben még több ideig is eltarthat, mivel több változaton is átmegyünk mire eljutunk a végleges változathoz.