Rólam
Sztorim

A  karrierem 2007 nyarán  kezdődött Budapesten, ahol informatikát tanultam a Műszaki Egyetemen. Tanulmányaim után több itthoni cégnél megfordultam szoftverfejlesztőként. Végül 2020 tavaszán szóló karriert indítottam RZdesign néven.  

Korai kezdetek

A egész egy felkéréssel indult. Ismerősöm megkért, hogy tudnék-e neki egy névjegy-kártyát készíteni. Már láttam előtte sablon-okat PowerPoint-ban,  és nyomtatóm is akadt, gondoltam tehát minden adott. Hamar rá is vágtam: “Igen!”  Ez később bővült egy weboldal felkéréssel. A többi történelem.

WordPress

Már a kezdetektől fogva dolgoztam vele., volt lehetőségem mélyen elmerülni benne. Aztán céges karrierem alatt egyszer sem találkoztam vele (nem véletlen). Az újbóli találkozás, akkor jött el mikor megismertem az Elementor oldalkészítőt, ami elérte, hogy visszatérjek a jól bevált WordPress-hez.

Hogyan dolgozol?
Munkafolyamat
My workflow I always follow specific steps when I’m working on a design project. In this way I can keep everything organised and it creates moments to talk about the project with my clients.

Az projekt kezdetén jó sokat kérdezek és beszélek a klienssel, hogy mit is szeretne. Igyekszem szuper tiszta képet kapni mi is az igény. Csak ezután tudok olyan terméket szállítani, ami mindkét felet kielégít.

Miután eléggé megértettem a kliens szükségleteit és vágyat elkezdődik a dizájn első fázisa – ez a drótváz. Ez az a folyamat, ahol egy szürke, képek és színek nélküli váz jön létre. Ez megértést ad hogyan is épülne fel az oldal szerkezete. ezt megosztom és átbeszéljük a klienssel, egyetértés esetén folytatom a vizuális dizájnnal, ahol a színek és képek által életre kel a drótváz.

A dizájn elkészülte után, ha a kliens is elégedett a végeredménnyel , akkor . Létrehozok egy demó oldalt a domain nevem alatt, pl. projektx.rzdesign.hu, aztán jöhet a szükséges szoftverek telepítése.

Ezt követően folytatom az oldalak létrehozásával a dizájn alapján, közben bemutatókat küldök az ügyfélnek. Ennek köszönhetően folyamatosan visszajelzést kapok, és biztosítja a folyamat során, hogy a kliens azt kapja, amit szeretne.

Miután minden  elkészült küldök egy utolsó bemutatót az ügyfelemnek és együtt még egyszer megnézzük, hogy minden rendben van. Ha minden rendben van, átköltöztetem az elkészült oldalt a végleges helyére. Ha szükséges, akkor tárhelyet biztosítok vagy intézek. Utolsó lépésben elvégzek pár optimalizálást és beállítást, mint pl. követőkódok hozzáadása, biztonsági mentések és felhasználói szerepkörök beállítása és egyebeket.

 

Mit használsz?
Szoftverek

Projektjeimen törekszem, hogy mindig naprakész, frissített szoftvereket használjak.Annak tudatában teszem, hogy ügyfeleimnek a legjobb minőségben adjam át a végterméket.
Ezek az általam használt leggyakoribb platformok.

Visszatérő kérdések
GY.I.K

I often get asked the same questions. I’ve put the most common in this section.

Természeten! Azt gondolom ezzel ki us tűnök a tömegből. A szoftverek, amiket felhasználok nagyban megkönnyítik a szöveg, kép és más tartalmak szekezstését a felhasználók számára. Szinte bármit meg lehet változtatni.

A legtöbb projekt 130 ezer forinttól indul. és 600 ezer forintig is mehet attól függően, milyen kívánságok vannak dizájnban, és funkcionalitásban. 

Te.  Amit kifizettél, az a tiéd. Ha szeretnéd teljes adminisztrátori hozzáférést adok, és kitörölheted a hozzáférésemet.

Körülbelül egy hónap, de legtöbb esetben még több ideig is eltarthat, mivel több változaton is átmegyünk mire eljutunk a végleges változathoz.