Fendrik Bertalan
Pszichológus & Coach hivatalos honlapja
Projekt
Információ

Kliens

Fendrik Bertalan több, mint 7 éve segít megoldani emberek problémáit magán rendelésével, illetve online konzultációk keretében. Speicailitása a szorongások kezelése, és olyan új módszerek alkalmazója, mint a Séma-terápia.

Cél

A fő cél egy teljesen új oldal létrehozása volt. Emellett új domain név és tárhelyi intézésre is sorra került, illetve Google Cégem profil felállítása is szerepelt a listán. Fő szempont volt, hogy az ügyfél saját maga is könnyen tudjon blog cikkeket publikálni.
Projekt
Eredmények
Sok kutatás előzte meg a munkát, hogy tiszta képet kapjak mi az, ami a kliensek szempontjából lényeges, amikor egy olyan embert keresnek, akire teljes mértékben rábízhatják magukat és problémáikat. Nagy hangsúlyt fektettünk a tudományos kifejezések kerülésére és tiszta hétköznapi megfogalmazásra. Bár a pszicholgus szempontjából fontos eszköz tud lenni a magázódás, mivel segít az objektív szemlélő távolság fenntartásában – tudtam meg Bertalantól, a személyes és barátibb fogalmazás segít a bizalom kiépítésében. Az oldal körülbelül 1 hónap alatt készült el, ami azóta nagyon sok poziítív visszajelzést kapott.
Projekten használt

Technológiák