Adob.hu
Nagykereskedés termékkatalógus webalkalmazása
Projekt
Információ

Kliens

A kliens háztartási cikkek széles repertoárjával, de főleg mindennapi használatban gyakori elektronikai eszközök nagykereskedésével foglalkozik. Több mint 170 márka szerepel a kínálatban és olyan haza áruházláncokat lát el árúval, mint a Tesco, Spar és Auchan.

Cél

Az addig excel táblázatokban tárolt termékeket egy átláthatóan kategorizált webes katelógussá kellett varázsoljni, hogy a keresékedés termékkínálatatát gyorsan és kényelmesen tudják böngészni az ügyfelek. Fontos kritérium volt, hogy az adatok betöltése villám gyors legyen.
Projekt
Eredmények
A ma látató alkalmazás több iterációban készült el. Az első verzió csak a fő funkciókat látta el, mint a Excel fájlből való termék importálás és kategorizálás. és kategória választó, Működése egyszerű, a kezdőoldalon a látogató a fő kategóriákat látja, ezek további alkategóriákat tartalmaznak. A kategóriák alkategóriáin végiglépkedve a felhasználó végül eljut a kategóriában szereplő termékek listájához, ahol a termékekre kattintva a termék adatlapja jelenik meg. Az alapvető funkciók, mint a termékkép és fájl melléklet feltöltés mellett olyan funkciókat is tartalmaz, mint a a képek automatizált feltöltése- és termékekhez rendelése különböző minták, például EAN kód vagy termékazonosító alapján. Jelenleg az alkalmazás több, mint hétezer terméket, és legalább kétszáz alkategóriát tartalmaz, amelyek folyamatosan bővülnek.
Projekten használt

Technológiák